Topklinisch Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid tien jaar TOPGGz

Topklinisch Centrum Lichaam, Geest en Gezondheid (CLGG) van GGz Breburg heeft op 17 juni voor de derde maal het TOPGGz-keurmerk ontvangen, dit keer uit handen van Dineke Moerman. Het keurmerk is opnieuw voor een periode van vier jaar aan de afdeling toegekend. CLGG biedt hiermee al tien jaar topklinische zorg aan cliënten met aanhoudende lichamelijke klachten in combinatie met psychische klachten. 

Dineke Moerman directeur van de Stichting Topklinische GGz reikte het keurmerk namens TOPGGz officieel uit aan Lars de Vroege (GZ-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog en boegbeeld CLGG) en Anja Laan, (klinisch psycholoog/psychotherapeut).

“Het is voor mij een eer om CLGG te mogen feliciteren met het voor de derde keer behalen van het TOPGGz-keurmerk.  Een welverdiende bevestiging van het harde werk van het team en de voortdurende inzet voor kwaliteit en innovatie. Van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie!”

Dineke Moerman (Stichting Topklinisch GGz)

 

Tien jaar TOPGGz

Het afgelopen jaar heeft het team van professionals bij CLGG keihard gewerkt om de hoogspecialistische zorg voor cliënten met aanhoudende lichamelijke klachten weer op het gewenste niveau te krijgen. En met succes.

“De uitreiking van het keurmerk is de kers op de verjaardagstaart van ons 10-jarig jubileum als topklinisch centrum. Iets waar we supertrots op zijn!"

Lars de Vroege (CLGG, GGz Breburg) 

“Ik ben enorm blij dat we opnieuw het keurmerk hebben behaald. Want ook in deze tijd waarin er weer steeds meer aandacht komt voor transdiagnostische zorg, is het belangrijk om met innovatie en wetenschappelijk onderzoek te blijven investeren in hoogspecialistische ggz. Het Topklinisch CLGG draagt hier aan bij en biedt hiermee cliënten met een complexe combinatie van lichamelijke en psychische problematiek weer hoop en perspectief op herstel.”

Alex de Ridder (lid Raad van Bestuur GGz Breburg)
 
Back to top