De Banjaard Ambulant - Den Haag is TOPGGz!

Op donderdag 28 maart ontving De Banjaard Ambulant - Den Haag van Youz (Parnassia Groep) het TOPGGz-keurmerk uit handen van Monique van Bueren. Het keurmerk is voor een periode van vier jaar aan de afdeling toegekend. De Banjaard heeft met de hoogwaardige zorg aan jeugdigen met een licht verstandelijke beperking (LVB) én psychiatrische problemen als eerste in Nederland dit keurmerk voor deze doelgroep ontvangen. 

    

“Het belang van LVB en psychiatrie bij kinderen en jeugd ontbrak nog in het TOPGGz-netwerk. Ik ben enorm blij dat deze expertise er nu deel van uitmaakt. Het is een welkome parel om het netwerk te versterken.”

Monique van Bueren (TOPGGz)

 

Feestelijke uitreiking

Voor De Banjaard is de toekenning van het TOPGGz-keurmerk een erkenning van jarenlange toewijding in het opbouwen van de benodigde specifieke expertise. De uitreiking van het TOPGGz-keurmerk gebeurde tijdens een feestelijk programma, waarbij het keurmerk tevoorschijn werd getoverd. 

​​​​   

“De mensen in het team van De Banjaard gaan er echt helemaal voor om een zo hoog mogelijk kwaliteit van hulp te bieden. Ze zijn zo gemotiveerd en werken zo hard. Ze vervullen een voortrekkersrol in de samenleving.”

Jozien Snijders (bestuurder Youz)
Back to top