TOPGGz-keurmerk uitgereikt aan drie afdelingen Parnassia Groep

Drie afdelingen van de Parnassia Groep ontvingen gistermiddag het TOPGGz-keurmerk uit handen van Monique van Bueren. Zij overhandigde het keurmerkcertificaat tijdens een speciaal voor de gelegenheid georganiseerd feestelijk moment aan Annemiek Polman van PsyQ Programma Angststoornissen Haaglanden, aan Sandra Kooij van Afdeling en kenniscentrum ADHD voor volwassenen en ouderen en aan David van den Berg van PsyQ EDIT Haaglanden.

TOPGGz-keurmerkuitreiking PG

“Jullie zijn ijzersterk in het behalen van de kwalificaties die ten grondslag liggen aan het keurmerk. Op 14 criteria hebben jullie je alle drie bewezen. Deze prestatie kan je alleen behalen als je het met een toegewijd team doet.”

Monique van Bueren - TOPGGz

Het TOPGGz-keurmerk wordt toegekend aan afdelingen die hoogspecialistische patiëntenzorg combineren met wetenschappelijk onderzoek, innovatie en structurele kennisverspreiding. PsyQ EDIT Haaglanden kreeg het keurmerk al in oktober 2022 door het bestuur van TOPGGz toegekend, de andere twee afdelingen in maart jl. 

"Ondanks nogal wat uitdagingen wilde ons team voor het TOPGGz-keurmerk gaan, en met succes! Mooie zorg leveren zit tenslotte in ons bloed."

Annemiek Polman - PsyQ Programma Angststoornissen Haaglanden

 

"De eerste keer dat we het keurmerk kregen was in 2008. In de afgelopen 15 jaar hebben we vele onderzoeken gedaan en het behandelaanbod doorontwikkeld."

Sandra Kooij - Afdeling en kenniscentrum ADHD voor volwassenen en ouderen

 

"We gaan op weg naar transdiagnostisch en gecontextualiseerd prognostisch modelleren met behoud van kennis en expertise van bijzondere ervaringen."

David van den Berg - PsyQ EDIT Haaglanden

 

Back to top