Meld je nu aan voor het TOPGGz-congres 2021!

Vanwege de coronamaatregelen kon het TOPGGz-congres in 2020 niet doorgaan. Gelukkig gaat het congres in 2021 wél door; in de vorm van een livestream event op woensdag 30 juni!

Het thema van het TOPGGz-congres 2021 is 'Naar perspectief op herstel'. Je bent van harte welkom ons digitale congres bij te wonen. Deelname is kosteloos en aanmelden kan via deze link

Perspectief op herstel bieden aan patiënten met de meest complexe zorgvragen. Dát is waar TOPGGz-afdelingen primair voor staan en wat tegelijkertijd ook hun grootste uitdaging vormt. Een interessante paradox die nieuwsgierig maakt. Want: hoe doen deze afdelingen dit dan? 

Vooraanstaande professionals van diverse TOPGGz-afdelingen laten tijdens het TOPGGz-congres 2021 zien hoe zij met hoogspecialistische zorg, onderzoek en innovaties patiënten weer een perspectief op herstel geven. Hun professionele kijk op herstel wordt uiteraard gelardeerd met praktijkervaringen van patiënten. En ook: hoe draagt co-creatie bij aan (perspectief op) herstel?

Nieuwsgierig geworden? Ga naar de congrespagina voor alle informatie! 

Back to top