Keurmerken uitgereikt aan twee afdelingen GGZ Drenthe

De Forensisch Psychiatrische Kliniek en de afdeling Psychosecircuit van GGZ Drenthe hebben op dinsdag 30 mei opnieuw het TOPGGz-keurmerk ontvangen. Dat gebeurde tijdens een symposium met behandelaren en patiënten. Monique van Bueren reikte de keurmerken uit (foto). De Forensisch Psychiatrische Kliniek voert het TOPGGz-keurmerk sinds 2014 en het Psychosecircuit is sinds 2010 TOPGGz-gecertificeerd. 

"We zijn ontzettend trots op ons TOPGGz-keurmerk! Voortdurend vernieuwen, jezelf blijven ontwikkelen en een kritische blik op de dagelijkse praktijk houden, leidt tot enthousiaste collega’s en betere zorg voor patiënten. Met elkaar maken we de zorg beter."

Esther Sportel (senior onderzoeker GGZ Drenthe)

 

 

"Het TOPGGz-keurmerk is een mooie erkenning voor ons hoogspecialistische zorgaanbod. Door onder andere te werken met innovatieve behandelingen en vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten, zo nodig buiten de gebaande paden, hopen we samen een nieuw perspectief op herstel te creëren met volwaardige deelname aan de maatschappij."

Ellen Horsselenberg (klinisch psycholoog/psychotherapeut GGZ Drenthe)

 

"Beide afdelingen tonen al jare hun topklinische expertise aan en zetten deze in voor patiënten met ernstige en vaak hardnekkige problematiek, iets om trots op te zijn! Ik wens hen toe dat zij deze enorme expertise nog meer zichtbaar maken, zodat meer behandelaren hen weten te vinden en waardoor - via consultatie en advies - hun kennis en expertise een bijdrage zal leveren aan een nieuw perspectief op herstel voor nog meer patiënten in de doelgroep."

Monique van Bueren (TOPGGz)
Back to top