Keurmerk uitgereikt aan Tactus tijdens opnames nieuwjaarsspeech

Vorige week ontving Ruud Rutten, bestuurder van Tactus, het TOPGGz-keurmerk voor het Centrum Verslaving & Licht Verstandelijke Beperking (LVB) uit handen van Monique van Bueren van TOPGGz. Het Centrum Verslaving & LVB is gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van volwassenen vanaf 18 jaar met verslavingsproblemen en een LVB. Monique verraste Ruud met een spontane actie tijdens de opnames van zijn nieuwjaarsspeech. 

Op de foto v.l.n.r.: Ruud Rutten, bestuurder Tactus, Michele Ruyten, divisiemanager Tactus, Saskia van Horsen, orthopedagoog-generalist en boegbeeld van het Centrum Verslaving & LVB en Monique van Bueren van TOPGGz. 

“Met het wederom toekennen van het TOPGGz-keurmerk wordt bevestigd dat Tactus vooroploopt in de zorg, preventie, scholing en onderzoek & innovatie rondom verslaving van mensen met een lichte verstandelijke beperking. En daar kunnen we met z'n allen ontzettend trots op zijn. Dank aan het team dat dit voor elkaar heeft gekregen!”

Ruud Rutten (bestuurder Tactus)

 

“Afgelopen jaar is het Centrum Verslaving & LVB door TOPGGz opnieuw gevisiteerd. Sinds 2018 heeft het Centrum het TOPGGz-keurmerk voor deze hoogspecialistische zorg en dit is afgelopen oktober weer voor vier jaar toegekend. Een mooie prestatie!”

Monique van Bueren (senior adviseur TOPGGz)
Back to top