Feestelijke keurmerkuitreiking NK Vught detox, diagnostiek en behandeling

Donderdagmiddag 23 maart ontving Novadic-Kentron het TOPGGz-keurmerk voor de kliniek NK Vught detox, diagnostiek en behandeling uit handen van Ellen Mogendorff van TOPGGz.

Keurmerkuitreiking NK Vught

Op de foto het NK TOPGGz-projectteam met van links naar rechts: Tim van Grinsven, Katinka Damen, Jessy de Mol, Ellen Mogendorff (Stichting Topklinische GGz), Harmen Beurmanjer, Mireille IJpelaar, Rogier Eijsink, Peter Greeven en Nicolle van Mil.

 

De kliniek in Vught krijgt met het keurmerk de erkenning dat zij hoogspecialistische zorg en innovatieve behandeling aanbiedt, gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek en kennisoverdracht. De overhandiging was een prachtige afsluiting van een feestelijke middag waar medewerkers van Novadic-Kentron (NK) elkaar ontmoetten en met elkaar in gesprek gingen over het zorgprogramma en de innovaties op het gebied van GHB en Pijn en opiaten.

Het TOPGGz-keurmerk is een erkenning voor het mooie werk dat onze behandelaren elke dag leveren en voor het belang van excellente verslavingszorg voor hen die dit nodig hebben.

dr. Peter Greeven (directeur behandelzaken)

 

Zorg op maat

Mensen met ernstige, complexe verslaving en andere psychiatrische problemen die in de reguliere specialistische geestelijke gezondheidszorg niet voldoende aansluiting vinden, kunnen terecht bij de TOPGGz-gecertificeerde kliniek van NK in Vught. Om zorg op maat te kunnen leveren, heeft NK de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in onderzoek en in de ontwikkeling van innovatieve behandelingen. Dit heeft er onder meer toe geleid dat NK landelijk dé expert op GHB-gebied is. Daarnaast is een compleet nieuw behandelprogramma opgezet om de groeiende groep mensen met chronische pijn en medicijnverslaving integraal en succesvol te behandelen. Dit programma is uniek in de Nederlandse verslavingszorg. Het wetenschappelijk onderzoek wordt uitgevoerd door artsen en psychologen van de afdeling in samenwerking met verschillende universiteiten en universitaire medisch centra.

We geloven in samenwerken, samenwerken in netwerken rondom specialisatie.

drs. Ellen Mogendorff (directeur Stichting Topklinische GGz)
 
Back to top